Poznaj cudowny świat Pokemonów, zostań ich trenerem i stań się mistrzem!
A no tak XD
- Proszę oto jajo pokemona w dowód wdzięczności...
-Dziękuje nie musiała pani () powiedziałam wzięłam jajo na ręcę i wyszłam z pokecenter.Dokładnie przyjrzałam się mojemu jaju.Jak wygląda itd.
Było niebieskie z jaśniejszymi plamami. W niektórych miejscach wyraźnie białe. Promienie słońca odbijały się od niego. Było prześliczne.
Uśmiechnęłam i z Eeveem u boku szłam dalej w poszukiwaniu przygód do odnalezienia.
- Wiesz co? Powinniśmy się zapisać do letniej szkoły... - mówi Eevee
-Letnia szkoła?Czemu nie.Chętnie wezmę w tym udział.
- No to chodźmy. Na pewno się jakaś znajdzie.
-Chodźmy do słupa ogłoszeniowego.Na każdym słupie są wszystkie ogłoszenia typu letniej szkoły i pokazów.powiedziałam i poszliśmy do slupu
Zauważasz ogłoszenie w typie: Zginął Pidgey, poszukujemy jaja pokemona... Nagle zauważasz ogłoszenie o letniej szkole.
Czytam ogłoszenie o letniej szkole uważnie.
Oto co jest tam napisane:
Uwaga trenerzy i koordynatorzy! Zapraszamy was do letniej szkoły, w której możecie nieźle się zabawić. Macie szansę poznać nowych ludzi, a także weźcie udział w różnych zadaniach!
Na dole ogłoszenia widzisz adres letniej szkoły.
- Zapisujemy się? - pyta David (czy jak mu tam bo nie pamiętam )
-Jak ty się tu zjawiłeś?zapytalam wystraszona.
- Eee, chodziłem za tobą cały czas, tyle że mnie nie widziałaś -,- No ale nic, to co - masz ochotę się zapisać czy nie? - jego twarz z początku była nieco zdenerwowana, lecz teraz pojawił się na niej mały uśmiech.
-Przepraszam że Cię nie widziałam ale mógłbyś się odezwać.powiedziałam-Jasne że się zapiszę.
- Dobra, chyba wiem nawet gdzie to jest. Jak szliśmy zobaczyć ogłoszenie w oddali zauważyłem napis "Letnia Szkoła", chodź - to w tę stronę - i pokazał na prost. Zauważyłaś dość spory budynek, oczywiście oddalony od Ciebie o kilkanaście metrów, a na nim nad drzwiami widnieje napis Letnia Szkoła.