Poznaj cudowny świat Pokemonów, zostań ich trenerem i stań się mistrzem!
Staram się nauczyć mojego pokemona kombinacji " Zadyma"
Cyndaquil wykonuje tunel i pod ziemią używa Zasłony dymnej. Po kilku sekundach wyskakuje z ukrycia używając Akcji. Z podziemi wydobywa się trochę dymu (dzięki temu wyskok jest efektywniejszy), a akcja ładnie podkreśla, że to mój pokemon jest tu najważniejszy.
Dobrze, skoro to twój pierwszy trening pokazowy niech Ci będzie: kombinacja udała się
Hurra Cieszę się bardzo ;D
:]
Dzisiaj spróbuje popracować na kombinacją: Piekielny krąg. ( z Provato)
Więc Provato używa miotacza płomieni i stwarza wokół siebie krąg z ognia ( ogień płonie za ziemi)
Później używa kręgu ognia i akcji jednocześnie, obracając się w miejscu, co sprawia, że krąg ognia świeci się lekko na biało, a krąg stworzony na ziemi daje ładny efekt XD
(dobra. To mi się raczej nie uda, ale w razie jakby ktoś nie zrozumiał na czym polega ta kombinacja, to wykonam rysunki pomocnicze. )
wykonaj, a wtedy powiem, czy się udało
ok. Przemyślałam sobie sprawę i uproszczę tą kombinację A więc bez pierwszego punktu. Po prostu Provato używa jednocześnie kręgu ognia i akcji, dzięki czemu krąg ognia delikatnie świeci się na biało, a po zakończeniu mój pokemon dość szybko ląduje na ziemi co nadaje fajny efekt. Tyle.
Niech będzie, udało się
Dziękuje
Ok. Jeszcze jedna kombinacja o nazwie "Ognisty ogień" (inteligentne, co?)
A więc Provato używa miotacza płomieni z celu wystrzelenia kilku ognistych pocisków w powietrze ( co daje efekt fajerwerków.) Później używa kręgu ognia, a pociski które go otaczają nadają sens całej kombinacji.
http://tinypic.pl/t9phn9l6cymm
1. Provato wystrzeliwuje kilka pojedynczych pocisków, za pomocą miotacza płomieni.
2. Robią się takie jakby fajerwerki XD
3. Pokemon używa kręgu ognia, a fajerwerki go otaczają
Nie wiem czy wszystko jest jasne, ale zawsze można spróbować
Kiedy wymyślisz coś z Houndourem?
A jakby co, udało się
Robię wszystko po kolei. Najpierw chcę opanować trzy kombinacje z Provato (udało się!), później z Szatanem a na końcu z Mareepem (ale na początek musi opanować 5 ataków) Lubię mieć wszystko poukładane
Aha
Chcę nauczyć Szatana Ognistego Ognia (tej samej kombinacji co Provato) tylko z użyciem Żaru
jest ok udało ci się.